Biljetter

Observera att föreställningarna på dagtid (utom lördagen) är skolföreställningar, vilket innebär att publiken till största del kommer att bestå av elever, men dessa föreställningar går självklart att boka och komma på som privatperson(er), och är då gratis.
EXTRAPLATSER i form av bänkar längst fram finns, vilket innebär att även om det står "utsålt" kan det finnas plats. Kom då i god tid (särskilt på dagsföreställningarna) för att få en så bra plats som möjligt. För frågor om platser och bokningar, maila urinetown@hotmail.com

Tisdag 22/5
13.00 (lag 1) - Boka Biljetter - Bokning stängd
Onsdag 23/5 
13.00 (lag 2) - Boka Biljetter - Bokning stängd
18.30 (lag 2) - Boka Biljetter - Bokning stängd
Torsdag 24/5 
13.00 (lag 2) - Boka Biljetter - Bokning stängd
Fredag 25/5
13.00 (lag 1) - Boka Biljetter - Bokning stängd
18.30 (lag 1) - Boka Biljetter - Bokning stängd
Lördag 26/5
12.00 (lag 1) - Boka Biljetter - Bokning stängd
17.00 (lag 2) - Boka Biljetter - Bokning stängd


SÅHÄR BOKAR DU BILJETTER:
Klicka på "Boka Biljetter", i ämnesraden skriver du föreställningens Dag och Tid. Kopiera sedan nedanstående och fyll i mailet:

För- och efternamn:
Föreställning (VIKTIGT! Dag + Tid):
Antal biljetter:

När du skickat mailet (till Urinetown@hotmail.com) kommer du att få en bokningsbekräftelse skickad tillbaka till dig inom 24 timmar. När du hämtar ut biljetterna innan föreställning anger du namnet du bokat i, eller skriver ut bokningsbekräftelsen och visar upp.

OBS! Möjligheten att boka stänger 24 timmar innan föreställning! Vi skriver då ut antal lediga platser som finns kvar till föreställningen och det går då att komma och köpa biljetter i dörren utan att ha bokat.

 

Ordinarie: 40:-
Under 20: Fritt inträde
Dagföreställningarna är gratis.
________________

I lag 1 spelas Bobby Stark av Robin Karlsson, Hope Cladwell av Lydia Ahlsén, Mr. Cladwell av Johanna Bohman, Konstapel Rubb av Ebba Häggmark, Lilla Sally av Sigrid Thomas-Lyri och Penny Penningson av Louise Lindhe.

I lag 2 spelas Bobby Stark av Victoria Jensen, Hope Cladwell av Fanny Henriksson, Mr. Cladwell av Felicia Fallstam, Konstapel Rubb av Cornelia Nordensson-Tillander, Lilla Sally av Matilda Strand och Penny Penningson av Anna Saintout.